Parlay-rulettstrategi

Parlay-rulettstrategi

2015-06-29 09:54:36 -

Det finnes sofistikerte systemer der ute som krever stor konsentrasjon og at man noterer – kort sagt, strategier der du virkelig må fokusere. Men vi kommer til å fokusere på det motsatte av slike systemer – nemlig parlay-systemet.

Dette er et veldig enkelt og strengt tatt aggressivt system. Parlay avhenger mer av flaks enn andre systemer, men det belønner deg for å ta større risikoer med større gevinster. Så det er opp til deg om du vil benytte deg av det.

Hvordan strategien ble utformet

Historien sier at en spiller, hvis navn nå har gått tapt, kom til et kasino for å spille rulett. Han satset på en farge, og plutselig fikk han øye på den nydelige kvinnelige croupieren. Da blikket hans hadde saumfart kurvene til den perfekte kroppen hennes, hadde allerede fire spill blitt gjennomført. Han la da merke til at han nå plutselig hadde mangedoblet den opprinnelige innsatsen sin.

Fargen han hadde satset på hadde kommet opp flere ganger på rad. Så han lærte at oddsene for å få en serie med den samme fargen i rulett, er ganske høy, det vil si at vinneralternativene ikke endres så ofte. Men for å oppsummere, bak alle suksesshistorier finnes det en kvinne.

Prinsippet i Parlay-systemet

Hele systemet er faktisk ganske nøkternt. I det første spillet må du satse en valgt sum på et alternativ med en 1:1-gevinst. Det vil si enten rød/sort, partall/oddetall eller høy/lav. Hvis du vinner neste innsats, satser du dobbelt, det vil si den originale innsatsen pluss gevinsten.

Hvor lang serie du bruker er opp til deg, men vi anbefaler at du gir deg etter å ha vunnet fire ganger. Sannsynligheten for at det du satser på kommer en femte gang, er veldig liten. Men det er ikke noen grunn til å angre på at du ga deg – du har nå 16 ganger så mye som originalinnsatsen din. Etter et tap må du starte på nytt fra begynnelsen med en minimumsinnsats.

Eksempel

Innsats Resultat Gevinststørrelse
Første innsats på svart 2 € resultat svart – gevinst + 2 €
Andre innsats på svart 4 € resultat svart – gevinst + 4 €
Tredje innsats på svart 8 € resultat svart – gevinst + 8 €
Fjerde innsats på svart 16 € resultat svart – gevinst + 16 €

Ulemper med denne strategien

Vi har allerede nevnt dem. Med denne strategien satser du mer på en tilfeldig faktor enn med andre strategier (flaks, intuisjon, etc.). Det er derfor denne strategien er risikabel, og den bør kun brukes som et tillegg til andre systemer.

Oppsummering

Aggressive strategier er nyttige når du spiller i, f.eks., en rulett-turnering. Når du har en dag du ikke har lyst til å holde styr på komplekse systemer i hodet, er Parlay-strategien den ideelle løsning. Men det avhenger av hvordan du lykkes med å få en vinnerserie. Når du klarer det, kan du tjene store summer. Prøv det.

Prøv favorittspillene våre gratis
Flerhjulsrulett Rulett Microgaming Spill
Fransk rulett Rulett NetEnt Spill
Premium European Roulette Rulett Playtech Spill

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å bidra til å bedre kvaliteten av innholdet. Informasjonskapsler kan blokkeres i nettleserens innstillinger. Dette nettstedet er kun for personer som har fylt 18 år.

Jeg samtykker