Rulett-turneringer på nett

Rulett-turneringer på nett

2013-07-22 21:03:23 -

Det ville være meningsløst å nevne at rulett gir spilleren enormt mange spillmuligheter. Det er også absolutt verdt å nevne at vinneroddsen er den samme for spillalternativene med høyt utbetalingsforhold som for de med lite utbetalingsforhold. Spillerne har dermed et nesten uendelig antall strategier å velge mellom.

Hvilke strategier anbefales for rulett-turneringer på nett?

La oss svare på dette ved å gi deg et kort eksempel:

I rulett-turneringer på nett trenger du ikke å avgjøre om du skal spille aggressivt eller passivt med en gang. Alt du trenger å huske på, er at du bør spille jevnt fordelt på de forskjellig utbetalingsforholdene – like mye på rødt som på tall.

La oss si at du har 1000 sjetonger, og har bestemt deg for å delta i en av rulett-turneringene på nett. Det første du må tenke på, er hvor mange runder du vil kunne spille innen turneringens tidsbegrensning. La oss i dette eksemplet si 20 runder. Dette betyr at du kan satse 50 sjetonger i hver runde.

Du har praktisk talt ubegrenset antall muligheter til å spille med disse 50 sjetongene. La oss likevel holde oss til regelen med jevne innsatser, og satse 40 sjetonger på rød og 10 sjetonger på split (utbetalingsforholdet er 17:1).

Gevinsten på rød vil kun gi 40 sjetonger, men vil gi gevinst oftere. Du vinner ikke like ofte på split, men når du først vinner drar du inn vanvittige 170 sjetonger.

Du kan selvsagt fortsette slik hele turneringen, men ofte må du velge en noe mer aggressiv strategi underveis:

  • Det kan for eksempel hende at du flytter over 10 sjetonger fra rød til split. Da vinner du 340 sjetonger, hvis du har litt flaks.
  • Et annet alternativ er å satse 30 sjetonger på rød, 10 på split og de siste 10 på et bestemt nummer. Hvis alt slår inn, vinner du 350 sjetonger.

Det er bare et par spillere som får spille om pengepremiene på finalbordet. Du kan sjekke rangeringen din på en oversiktlig tavle som oppdateres under hele turneringen. Husk følgende regel når du føler at du ikke kommer til å vinne noe av premiepengene: Jo større risiko du tar, desto høyere vinnersjanser har du.

Meld deg på rulett-turneringen
Prøv favorittspillene våre gratis
Flerhjulsrulett Rulett Microgaming Spill
Fransk rulett Rulett NetEnt Spill
Premium European Roulette Rulett Playtech Spill

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å bidra til å bedre kvaliteten av innholdet. Informasjonskapsler kan blokkeres i nettleserens innstillinger. Dette nettstedet er kun for personer som har fylt 18 år.

Jeg samtykker