Reely Roulette

Reely Roulette


Vurdert av Grisio VIP Club Leander Games
Nettspillet Reely Roulette gratis
Gratis spill er midlertidig utilgjengelig.
Spilltype Videoautomatspill
Størrelsesforhold 4:3
Hjultype Spinnende hjul
Hjul 5 hjul, 3 rader, 30 gevinstlinjer
Gevinst til spiller 95,5%
Minsteinnsats 0,01€
Maksinnsats 10€
Jackpot 10000€
Spillfunksjoner Wild-symbol, Scatter-symbol, bonusspill, autoplay

Kombinere rulett og spilleautomater? Det høres kanskje ut som galskap, men Leander Games prøvde seg på det og det funker overraskende bra. Reely roulette er den perfekte kombinasjonen av to ulike spilltyper. Ved første øyekast ser det ut som en vanlig femhjuls spilleautomat uten noen spesielle elementer.

Grafikken er fin, med et behagelig snev av retro. Hele spillskjermen har en stil som minner om tretti- og førtitallet. Men ikke forvent deg noen overdådige, grafiske elementer. Rulettstilen gir tross alt ikke mye rom for fantastisk grafikk. Retrovibbene forsterkes av musikken som dessverre gjentas i for korte repetisjoner. Selv om musikken egentlig er god, kommer du nok til å slå den av etter en stund.

Reglene er enkle. Velg hvor mange rader du vil spille med, plasser innsatsen og spinn i vei. På høyre side ligger en subtil knapp (SPIN YOUR ROULETTE). Hvis du trykker på den, endres hele spillet.

I stedet for en klassisk spilleautomat spiller du nå også rulett (og med «også» mener vi samtidig). Når du nå spinner hjulet, kan du plassere innsatser på spilleautomaten i tillegg til klassiske rulettinnsatser.

Kulens bevegelse erstattes av feltet i midtraden til det femte hjulet. Verdien representerer alltid verdien av feltet hvor «kulen stoppet». Rulettinnsatser plasseres også ved bruk av den aktuelle innsatsen på vinnerraden. Slik kan du enkelt multiplisere gevinstene dine.

Og du kan vinne enda mer penger hvis du klarer å få bonussymbolene samtidig på det 3., 4. og 5. hjulet. Dette starter bonusspillet (rulett med flere hjul). I begynnelsen velger du en sjetong og du kan vinne 3, 4 eller 5 rulettspinn. Etter det plasserer du totalt 12 sjetonger på det klassiske rulettbordet og spinner ruletten. Hvert spin representerer muligheten til en separat gevinst – så du har muligheten til å få svært hyggelige bonuser.

Alt i alt synes vi Reely roulette er en god automat. Den tilbyr en utmerket og varig spillopplevelse som du ikke kommer til å kjede deg med (sett bort i fra den korte musikken). Du kommer til å kose deg, og så lenge du velger riktig strategi, får du også massevis av gevinster. Lykke til!

Spill andre nettspill med rulett gratis

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å bidra til å bedre kvaliteten av innholdet. Informasjonskapsler kan blokkeres i nettleserens innstillinger. Dette nettstedet er kun for personer som har fylt 18 år.

Jeg samtykker