Spesielle innsatser på racetrack i rulett

Spesielle innsatser på racetrack i rulett

2015-11-02 16:07:34 -

Uavhengig av om du spiller rulett ofte eller bare av og til, har du sikkert hørt om Racetrack i rulett. Det er en utvidelse av europeisk/fransk rulett. Derfor har innsatsnavnene franske navn.

Racetrack er nært knyttet til såkalte «Call bets» som er en spesiell type utvidede innsatser. I tillegg til bordets tradisjonelle elementer har vi det spesielle «racetrack». Navnet er basert på likheten til den ovale banen som brukes for hesteløp. Formen til racetrack er faktisk svært lik tradisjonelle hesteløpsbaner.

Racetrack fungerer som en multiplikator på ruletthjulet. Tallene på banen danner samme sekvens som ruletthjulet. Men de deles også (vanligvis) inn i tre seksjoner, som gjør det mulig med ekstra innsatstyper, såkalte seksjonsinnsatser. Så la oss ta en titt på hva slags innsatstyper som kan plasseres på racetrack.

Innsatstyper på racetrack i rulett

Ytre side – Neighbours

Disse innsatstypene har ikke seksjoner som mål, men heller tallene i den eksterne ovalen. Du kan plassere sjetongen på et bestemt tall – i tillegg til det tallet inkluderer innsatsen også nabotallene. Antallet nabotall som inkluderes avhenger av spillvarianten.

Indre side (seksjonsinnsatser)

Med seksjonsinnsatser kan du satse på en av de indre seksjonene. Dette betyr at sjetongene dine plasseres på linjene mellom tallene i seksjonen du satser på.

Voisins du Zero (også kalt serie 0/2/3)

Dette referer til seksjonen med tallene som grenser til null. For å plassere denne innsatsen legger du 9 sjetonger mellom tallene som følger: 0/2/3 (2 sjetonger), 4/7, 12/15, 18/21, 19/22, 25/26/28/29 (2 sjetonger), 32/35.

Tiers du Cylindre (også kalt serie 5/8)

Dette er tallseksjonen som står overfor 0. For å plassere denne innsatsen legger du 6 sjetonger mellom tallene som følger: 5/8, 10/11, 13/16, 23/24, 27/30, 33/36.

Orphelins

Dette er tallseksjonen som ikke dekkes av de to forrige seksjonene (Orphelins betyr foreldreløs). For å plassere denne innsatsen legger du 5 sjetonger som følger: 1, 6/9, 14/17, 17/20, 31/34.

Spesialinnsatser

Dette er spesielle indre innsatser som utvider tilbudet av indre innsatser. De er ganske sjeldne.

Jeu Zero

Dette er en variant av Voisins du Zero-innsatsen hvor du kan satse færre sjetonger på et lavere antall seksjoner. Totalt kan du bare plassere 4 sjetonger som følger: 0/3, 12/15, 26, 32/35.

Final Bet

En spesialinnsats hvor du kan satse på tall fra 1 til 9 samtidig som du satser på alle tallene som slutter med samme tall som du satser på. Eksempel: Når du satser på tallet 2, plasseres sjetonger også på tallene 12, 22 og 32.

Racetrack innsatser kan virke kompliserte til å begynne med, men det er slettes ikke så vanskelig. I tillegg tilfører de variasjon til klassiske innsatser og gjør det mulig å vinne større gevinster. Vi har allerede nevnt risikoen: akkumulasjonen av innsatsene sender deg raskt i trøbbel hvis du har en rekke tap. Likevel anbefaler vi alle i det minste å prøve Racetrack.

Det er viktig å spille med omhu – ikke glem at innsatsene multipliseres. Eksempel: Hvis du satser € 3 på Voisins du Zero, representerer dette 9 sjetonger med en verdi på € 3 = en totalinnsats på € 27.

Prøv favorittspillene våre gratis
Flerhjulsrulett Rulett Microgaming Spill
Fransk rulett Rulett NetEnt Spill
Premium European Roulette Rulett Playtech Spill

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å bidra til å bedre kvaliteten av innholdet. Informasjonskapsler kan blokkeres i nettleserens innstillinger. Dette nettstedet er kun for personer som har fylt 18 år.

Jeg samtykker