Royal-systemet

Royal-systemet

2016-09-28 13:00:39 - Braňo "Ace"

Hvis du anser deg selv som en av de mer forsiktige rulettspillerne, burde du prøve dette rulettsystemet. Det er spesielt egnet for spillere som ikke lar følelsene ta overhånd, ikke vil ta store sjanser og er litt konservativ.

Et kongerike mot et system?

Det vi har her er en populær rulettstrategi som visstnok er brukt i hoffet til den franske Kong Ludvig XIV. Men om vi tar en nærmere titt på når Ludvig levde og når de grunnleggende rulettreglene ble formalisert, ser vi at dette er svært usannsynlig. Men systemet er fortsatt populært på grunn av hvor enkelt det er.

Et system for to dusin er bedre enn for ett

Fordelen med systemet ligger i de enkle prinsippene. Det passer også svært godt til kombinasjoner med mer komplekse strategier, og gir spillerne muligheten til å vinne relativt store gevinster.

Alt du må gjøre er å implementere systemet i spillet. Hvordan? Sats på dusin. Mer spesifikt, sats på to av tre dusin på ruletthjulet. Ikke noe fancy – det enkle er ofte det beste.

Se et par spinn på ruletthjulet og bestem deg for når du vil bli med i spillet. For å komme i gang gjør du to innsatser, spesifikt på de to dusinene som ikke ble valgt på forrige spinn. Hvis f.eks. forrige spinn endte på 21 (et tall i det andre dusinet), skal du på neste spinn satse på første og tredje dusin.

Hvis du ikke vinner, ved at f.eks. neste spinn også lander på andre dusin, øker du innsatsen med 1 € (eller med beløpet du har bestemt deg for å bruke). Hvis du er heldig og vinner, endrer du ikke innsatsbeløpet. Men det er viktig å ikke glemme å satse på de to dusinene som ikke vant på neste innsats. Husk det. Aldri sats ulike beløp på de to valgte dusinene – det bryter med logikken bak hele strategien, som da ikke vil fungere lenger.

Se det heller én gang enn å høre det hundre ganger

Så hvordan ser et eksempelspill ut? La oss si at vi har ventet på det rette spinnet, og vinnertallet ble 7. Det er et tall fra det første dusinet. Så vi satser 1 sjetong på andre og tredje dusin. La oss si at 10 vinner på neste spinn, så vi taper. Da øker vi innsatsen med 1 sjetong per dusin, noe som betyr at vi nå satser 4 sjetonger. Neste spinn lander på 22, som er i et av våre valgte dusin. Siden dette var i det andre dusinet, fortsetter vi neste runde ved å satse på første og tredje dusin. Vi beholder innsatsverdien vår og endrer bare sjetongplasseringen. Og slik fortsetter det frem til vi når den ukentlige gevinstgrensen. Du må alltid velge en på forhånd og ikke vike fra den.

Prøv favorittspillene våre gratis
Flerhjulsrulett Rulett Microgaming Spill
Fransk rulett Rulett NetEnt Spill
Premium European Roulette Rulett Playtech Spill

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å bidra til å bedre kvaliteten av innholdet. Informasjonskapsler kan blokkeres i nettleserens innstillinger. Dette nettstedet er kun for personer som har fylt 18 år.

Jeg samtykker