Paroli-system

Paroli-system

2015-06-29 08:55:19 - Braňo "Ace"

Paroli-systemet er en annen favoritt blant rulettstrategier. Det virker kanskje kjent da det er svært likt det velkjente Martingale-systemet. Mange kaller det til og med omvendt Martingale eller anti-Martingale. Forskjellen mellom de to strategiene ligger i at med Paroli øker du ikke innsatsen når du taper, men når du vinner. Dette betyr at du satser på positiv progresjon og ikke negativ progresjon som i Martingale.

Hvis du er en tålmodig spiller og klarer å holde hodet kaldt, har du gode sjanser for å vinne stort i lengden med denne strategien.

Prinsippet bak Paroli-strategien

Prinsippet bak Paroli-systemet er svært enkelt. Du kan satse på hva du vil – det viktige er at vinneroddsen er 50:50. I motsetning til andre strategier, kan du også endre hva du satser på under spillets gang. Dette betyr at om du satser på sort i første runde, kan du trygt satse på partall i andre runde. Med Paroli har ikke dette noen effekt på systemet.

I begynnelsen satser du et bestemt beløp – f.eks. 1 euro – på rød og om du vinner, dobler du alltid innsatsen. Dermed satser du hele forrige gevinst i tillegg til den første innsatsen din. Hvis du taper, må du begynne på nytt med å satse 1 euro. I hele sekvensen risikerer du bare den første innsatsen fra første runde. Tapene dine burde alltid kompenseres av gevinstene dine.

Det viktigste aspektet til denne strategien er å innse når du burde slutte å spille – å vite når sekvensen din er ferdig. Det er viktig å ikke sette taket for å begynne på nytt for høyt. Den gylne regelen sier tre ganger er nok. Dette betyr at etter hver tredje gevinst går du tilbake til begynnelsen for å satse startinnsatsen din på nytt, f.eks. € 1. Senere kan du prøve en sekvens på 4 spill.

Vi kan forklare strategien med følgende tabeller:

Første innsats Andre innsats Tredje innsats Resultat
€ 1, gevinst € 2, tap - € 1
€ 1, tap - € 1
€ 1, gevinst € 2, gevinst € 4, tap - € 1
€ 1, gevinst € 2, tap - € 1
€ 1, tap - € 1
€ 1, gevinst € 2, gevinst € 4, gevinst + € 7/td>

Fordeler og ulemper

Den største ulempen med dette systemet er at for å få kreditt må du fullføre hele sekvensen. Hvis du mislykkes, taper du din første innsats. Som du ser i tabellen, er det ikke alltid mulig å fullføre sekvensen. På den andre siden får du en god gevinst med en vinnersekvens.

Oppsummering

Til tross for ulemper er Paroli en svært populær spillstrategi. Dessverre er den menneskelige psyken svært sterk. Mange spillere klarer ikke å avslutte en god sekvens – ordene «bare én runde til» ytres raskt, og plutselig er de hardt tjente pengene borte. Hvis du klarer det, har du en god sjanse til å dra hjem med en tykkere lommebok.

Prøv favorittspillene våre gratis
Flerhjulsrulett Rulett Microgaming Spill
Fransk rulett Rulett NetEnt Spill
Premium European Roulette Rulett Playtech Spill

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å bidra til å bedre kvaliteten av innholdet. Informasjonskapsler kan blokkeres i nettleserens innstillinger. Dette nettstedet er kun for personer som har fylt 18 år.

Jeg samtykker