Labouchére-systemet

Labouchére-systemet

2016-07-22 09:12:54 -

Sammen med Martingale-systemet er kanskje Labouchére-systemet det mest kjente rulettsystemet. Labouchére er en enkel rulettstrategi basert på å krysse ut tall i en tallsekvens. Derfor er det praktisk med penn og papir.

Hvis du trodde systemet stammet fra Frankrike, ja, da får du tro om igjen. Det er den britiske aristokraten og politikeren Henry Du Pré Labouchére som står bak systemet. Det var han som omformet sin spesifikke interesse for rulettsystemer til oppdagelsen av et nytt et.

Systemets grunnleggende prinsipp

Selv om Labouchére-systemet kan virke komplisert til å begynne med, er det ikke tilfelle. Det er faktisk svært enkelt, du trenger bare å kunne førsteklassematte. Først trenger vi en arbitrær tallsekvens hvor hvert etterfølgende tall må være 1 større enn det forrige.

Labouchére-systemet summerer det første og siste tallet i sekvensen for hver innsats. Summen av disse to tallene utgjør innsatsen. Hvis du taper, plasserer du denne summen på slutten av sekvensen. Hvis du derimot vinner, krysser du ut det første og siste tallet i sekvensen. Vi anbefaler å bruke Labouchére-systemet når du satser på én av to muligheter (heltall / oddetall, rød / sort), men noen spillere bruker det også for 1/3-innsatser.

Eksempel på et spill med Labouchére-systemet

For å se at systemet ikke er vanskelig, kan vi ta en titt på et simulert spill med Labouchére-systemet.

  • Velg en arbitrær tallsekvens, f.eks. 1, 2, 3, 4, 5, 6 og sats på sort. Den første innsatsen din er 1 + 6 = 7 €.
  • Hva skjer om du taper spinnet? Vel, du taper 7 €. Skriv ned nummeret på slutten av tallsekvensen. Så sekvensen er nå: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.
  • Neste innsats blir 8 € (1+7) på sort.
  • Dette spinnet vinner du. Du vant 16 €. Ikke glem å krysse ut det første og siste tallet i sekvensen. Sekvensen er nå: 2, 3, 4, 5, 6.
  • La oss fortsette til neste innsats. Basert på denne sekvensen, skal du igjen satse 8 € (2+6).
  • La oss si at du vinner igjen. Dette betyr ytterligere 16 €. Så igjen krysser du ut det første og siste tallet i sekvensen. Du har bare tre tall igjen: 3, 4 og 5.
  • Neste innsats blir igjen 8 € (3+5). Fortsett frem til du har krysset ut hele sekvensen.

Som du ser, er det ikke vanskelig å lære seg systemet utenat. Det passer også for mindre erfarne spillere.

De mange fordelene til Labouchére-systemet

Labouchére-systemet er populært blant spillere, spesielt fordi det ikke er like økonomisk krevende som f.eks. Martingale og det er mer «sjenerøst» mot spillerne. Hvis du tar deg tid og regner ut oddsen din, kan du se at 33 % suksess er nok til å sørge for at du ikke taper penger. I praksis er gevinst på én av tre innsatser nok for et budsjett til å gå i null.

Evaluering

Labouchére-strategien er svært populær blant spillere, takket være de mange positive sidene. I tillegg til hvor enkelt og raskt det er å bruke og den lave økonomiske risikoen, er systemet et utmerket verktøy for å forbedre spillingen din. Vi anbefaler deg på det sterkeste å prøve det.

Prøv favorittspillene våre gratis
Flerhjulsrulett Rulett Microgaming Spill
Fransk rulett Rulett NetEnt Spill
Premium European Roulette Rulett Playtech Spill

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å bidra til å bedre kvaliteten av innholdet. Informasjonskapsler kan blokkeres i nettleserens innstillinger. Dette nettstedet er kun for personer som har fylt 18 år.

Jeg samtykker