Rulettsystemet d’Alembert

Rulettsystemet d’Alembert

2016-03-14 09:34:59 - Braňo "Ace"

Dette rulettsystemet, hvis navn høres ut som en berømt fransk ost, er svært enkelt, og spesielt populært blant spillere som ikke vil risikere for mye og som liker å spille trygt. Det er oppkalt etter oppfinneren, den anerkjente franske matematikeren og fysikeren Jean-Baptiste le Rond d'Alembert.

Spillprinsippene bak d’Alembert

d'Alembert-systemet er ganske enkelt. Til å begynne med kan det være ganske likt Martingale-systemet, men det er noen viktige forskjeller. Som vi allerede har nevnt, kan man spille veldig trygt med dette systemet.

Prinsippet til systemet er basert på å satse med en utbetalingssats på 1:1 (oftest rød/sort eller odde/par). Du velger en innsats, fastsetter den og endrer kun verdien av innsatsen.

Begynn med å spille én sjetong. Hvis du taper, øker du neste innsats med én sjetong. Hvis du lykkes og vinner, kan du redusere innsatsen med én sjetong. Takket være denne enkle strategien, fører gevinst til at du får mer enn du taper når du taper.

Eksempel

Den beste måten å forklare d'Alembert-systemet på er med et eksempel. La oss si at vi velger fargen sort og at vi kun satser på den. Da fortsetter vi slik:

  • Sats 1 sjetong på sort. Tap.
  • Sats 2 sjetonger på sort, tap igjen. Så nå har vi tapt 3 sjetonger.
  • I neste runder satser vi 3 sjetonger og taper igjen. Nå har vi tapt 6 sjetonger.
  • Sats 4 sjetonger og vinn. Du er fortsatt i minus, men bare med 2.
  • Sats 3 sjetonger og vinn. Nå har vi vunnet 1 sjetong.
  • Sats 2 sjetonger og vinn. Så nå har vi vunnet 3 sjetonger. Men antallet tapte og vunnede runder er det samme.

Ulemper med d'Alambert-systemet

Akkurat som med andre rulettsystemer, har også d'Alembert sine ulemper. Det krever mer tålmodighet og større startkapital i begynnelsen. Hvis du opplever en serie med tap i begynnelsen, kan du raskt komme i en økonomisk negativ spiral. Men det kan selvsagt unngås. Det er bare å velge en rimelig sum å begynne med som gjør det mulig å begrense risikoen ved å tape store beløp i tilfelle du taper mye.

Globalt sett er d'Alembert-systemet populært spesielt for rulettspillere som passer godt på budsjettet sitt. For dem representerer strategien en akseptabel risiko, og så lenge de kan følge den, unngår de overstadige økonomiske tap. Vi anbefaler å kombinere det med andre systemer.

Prøv favorittspillene våre gratis
Flerhjulsrulett Rulett Microgaming Spill
Fransk rulett Rulett NetEnt Spill
Premium European Roulette Rulett Playtech Spill

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å bidra til å bedre kvaliteten av innholdet. Informasjonskapsler kan blokkeres i nettleserens innstillinger. Dette nettstedet er kun for personer som har fylt 18 år.

Jeg samtykker